Even voorstellen

Shelby Keizer

Hoofd organisatie

Heleen Hoek

Stafflid & Productie 

Jennifer Beems

Hoofd Event Support

Dustin Bos

Licht & Geluid en Acteur

OVER ONS

.

Van je hobby je beroep maken. Dat is eigenlijk hoe "The Horror Experience" is ontstaan.


Shelby Keizer werd gevraagd door haar werkgever of ze een spookhuis kon bouwen in de Herfstvakantie. Door haar jarenlange ervaring in de scare-acting/ figuratie/ acteerwereld, droomde ze er altijd al van om een stapje hoger te maken. Maar wist nooit hoe. Doordat haar werkgever haar de kans gaf om een spookhuis te bouwen, zag Shelby haar kans en benaderde meteen haar vrienden. Om te vragen of ze het zagen zitten en om mee te werken aan

The Horror Experience. André Bennaars , Heleen Hoek en Alexandra van Stempvoort werden als eerste gevraagd, omdat ze ook bekend zijn binnen dit wereldje. Ze waren meteen enthousiast en besloten hun kennis met Shelby te bundelen.


Sinds enkele jaren , hebben we een geweldig team dat bij ons is aangesloten. Meer dan 50 fantastische vrijwilligers. Wij zijn met zijn allen de draaiende motor van "The Horror Experience".

"The Horror Experience" biedt entertainment aan voor iedereen.


Doordat we met zoveel mensen samenwerken, beschikken wij over een enorme diversiteit en creativiteit. Als we met een organisatie / bedrijf samenwerken, luisteren wij altijd naar hun wensen en kijken naar welk concept het beste bij hun past. Die werkwijze kost veel tijd en aandacht, maar zo creëeren wij juist iets unieks. En blijft de beleving een top experience.


Maar ook voor andere klanten en particulieren leveren wij maatwerk.


Ons doel is ook dat wij iedereen kunnen entertainen en een fantastische dag kunnen bezorgen.

The Horror Experience behind the scenes

Shelby Keizer

Ik ben Shelby maar ze noemen mij ook wel Shell. Als klein meisje was de passie voor theater en dans al heel groot. Toen The Horror Experience 2 jaar geleden werd geboren, wist ik 1 ding zeker. Wij worden het meest unieke  en creatieve bedrijf die er kan zijn. In verschillende vormen en maten. Maar met veel aandacht en liefde gaan wij ons doel bereiken. En  bieden we voor iedere klant iets aan.  

Jennifer Beems

Ik ben Jennifer!

Op mijn 17e rolde ik de wereld van horror in en daar ben ik nooit meer uit gekomen.

Ik heb 5 jaar gewerkt als Scare actor voordat ik 4 jaar terug de switch naar productie maakte.

Tijdens The Horror Experience hou ik mij bezig met het operationeel draaien van het evenement en ik stuur onze event crew aan.

Ik vind het belangrijk om een vette ervaring neer te zetten waar mensen nog lang over na zullen praten.

Jorn van Brussel

Hallo toppers,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jorn van Brussel, 30 jaar, en een grote vriendelijke reus binnen de groep.

Ik ben sinds 2015 in aanraking gekomen met de horror en events. En wat was dat een enorme top avond sindsdien wil ik niets anders meer.

Ik ben al vanaf het begin bij The Horror Experience all round medewerker en houdt mij vooral bezig met de productie


Het laatste wat ik nog wel zeggen : i'llbe the ghost thathauntsinyoursleep


unsplash